BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

\(0_0')/ * kAmsAhAmnIdA * \("^_^)/

FahmyIkmal
Johor Bahru, Johor, Malaysia
View my complete profile
Kirby

Monday, January 2, 2012

GOODBYE !

assalamualaikum guys :(
tahu tak kenapa sedih...sebab esok Fahmy dah nak balik hostel....sedih lah tinggalkan semua yang Fahmy sayang ....
lepas ni dah tak boleh update blogg lagi sebab Fahmy dah nak SPM so tak tahu lah boleh update ke tak ...insya'Allah kalau masa terluang tu ada, i will update u okey !
hee~
btw, Fahmy memang sedih tapi takkanlah pulak nak tunjukk kesedihan tu kat semua right ?!
just can be share with this little typing word !
everythings is just about to change ...
dalam hati ni ada something or one bit feeling yg Fahmy sendiri tak tahu nak describe macam mane....but..
80% of it semestinya
 SEDIH lah !
so...
this is the last post from Fahmy for this blogg...
and..guys !
pray for me keyh because insya'Allah i will pray for all of you who read and visit my blog here....
so...
thanks for everythings and see you next time !

lots of love : Fahmy

wassalam~

0 comments: