BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

\(0_0')/ * kAmsAhAmnIdA * \("^_^)/

FahmyIkmal
Johor Bahru, Johor, Malaysia
View my complete profile
Kirby

Thursday, March 15, 2012

ALAHAI ..

assalamualaikum...
hey guys !..
ok...this is the 3rd last day before i will go back to my hostel...and...so sad because only this moment right now i can update my blog..
hurm...
actually banyak giler nak story tapi entah lah..mood Fahmy tak menentu lah cuty ni .. hadooii.. -0-
and..right now...i just finished fixing my blog ...and alhamdulillah ..its GREAT !!...for me lah ...
kalau tak suka senyap je ok ataupon cakap kat Fahmy kat tempat lain...yang..
"blog kau tak lawa dokk !! "
kat FB ker..kat phone ker..msg and NOT HERE!
hahaha..
apalah...
and today..my phone was very quiet and not like usual..entahlah..rasa macam pelik sangat bila satu hari tak ber-HANDPHONE-ing!
hahaha..what the word ?!....
ala...lagipun hari ni memang Fahmy tak ada mood langsung untuk ememgang handphone itu ...
dan tanpa disedari..
BANYAK kerja yang Fahmy dapat siapkan tanpa memegang handphone seharian !
erm...
ok..after this i wanna update a new post for sure about my holiday...
so....
kamsahamnida !..
hee~!
wassalamualaikum semua .. :)

0 comments: