BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

\(0_0')/ * kAmsAhAmnIdA * \("^_^)/

FahmyIkmal
Johor Bahru, Johor, Malaysia
View my complete profile
Kirby

Tuesday, June 5, 2012

LAMANYA !!!!!

assalamualaikum guys :)
ya Allah .. lamanya tak update blog ni...lama sangad !
maaf yer cik belogg kerana tidak meng-update awak...bukan apa..honestly Fahmy memang sibuk even cuti ni...tak la sibuk sangat tapi ada project yang nak kena buat then x dapat lah update kamu ini !
rriinndduuu nnyyeerr!!
hee~!
there are lots if things happen to me ..
macam2 dah yang berlaku .. ecececehhh..ayat sedih ~~
erm tapi betul lah ..
nak cerita ni.. pasal handphone fahmy ... 
once, SAMSUNG OMNIA II ever be mine and i brought it to my school as i had an orchestra competition once... so i brought it just for fun..
a month later after the competition, my school be the head of cricket competition and the story begin here..
handphone Fahmy hilang pada malam terakhir kontinjen2 kriket tu bermalam di skolah saya...
aaarrggggggggggggghhhh !!!
memang sangat terkejot bila bangun pagi tiba2 handphone itu, act maratphone itu tiada di genggamanku !
damn !
handphone tu hadiah dari parents Fahmy and totally i'm very sad...
tapi mama cakap, " dah nak hilang kan adik.. nak buat macam mana..tak apalah...rezeki si pencuri tuu.."
once my mom said that to me, i felt very guilty...hurm.....
then mama bought for me SAMSUNG GALAXY TAB 7+ !
OMG !!
mama..why ??!!!!
mama said, " tak apalah..adik kan dah tak ada handphone..tak apa...pakailah yang ini.."
ohhh..u are the most wonderful mom for me !
thanks mama.....
hee~!
tekejot sekejap bila balik rumah mama bagi tablet itu !
senyum sampai ke belakang kepala !! kuikuikuikui~~
then..
esok (Wednesday, 6th June 2012) Fahmy dah nak balik hostel...awalkan ?
hee~!
mesti lah sebab Fahmy ada program comeback..SPM is just around the corner..
tadi bukak belogg skolah then tengok at the right side..
PEPERIKSAAN SPM
158 hari lagi
aaarrgghh !!
OMG..OMG !
nampak macam banyak kan no itu tapi sebenarnya bila Fahmy kira balik ..lagi 8 MINGGU JE HHOOOII !!
Ya Allah..
permudahkan lah segala urusanku.. amin~
em..
ok then..
ni je yang Fahmy dapat update for this time and insya'Allah i will update for a new post LATER when i comeback home for Puasa.. ngehngehngeh~
bubye all!
pray for me and my batch..
wassalam :)