BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

\(0_0')/ * kAmsAhAmnIdA * \("^_^)/

FahmyIkmal
Johor Bahru, Johor, Malaysia
View my complete profile
Kirby

Sunday, July 31, 2011

RAMADHAN AL-MUBARAK

pejam celik pejam celik da nak puase...lepas puase da raye....pelas raye da cuti sekolah...lepas cuti sekoalh da sekolah balek....lepas sekolah balek da SPM!!!..eh2..jaoh sgt....hehe~
but..the most important thing is esok da nak puase !!!!....
puase nieyh ada yang happy and ada yang x happy nyer...
yang happy nyer kalau puase dapat jimat duit blnje sekolah,dpt trunkan berat bdn[pling pnting],dpt buat bnyk pahale..hehehehehehe..bnyk lahh...dpt beli baju baru and hot stuff untuk raye nieyh..once in year rite ?!...so....take it full!!...hahaha..
tapi..yang x happy nyer lakk...
puase x ley makan,penat la sikit badan,kene bangon sahur pagi2[ngntookk!!!..]..
hahaha..but...good thigs is just for our successful rite ?!....
lagipon puase kn wajib !!!....huk3...
x sbr lakk nk puase....
hrp thun nieyh pnoh...hehehehee..[eleyh..cm la thon2 sblom niyh x pnoh]...
welcome RAMADHAN!!!



OUURRGHH!!

u know what...semalam,Sabtu bertanggal 30 julai 2011..aku didesak oleh
 untuk bersengkang mate meng-edit pic yang tah ape2 jer...
tension pon ada kerane pade waktu itu jam g-shockku menunjukkn wktu Malaysia
tepat pada pukul 4.43 AM !!!..
WTH!!..
eerrgghh..memg aku x pent+ngntok+sentap+germ+senteng la kn wktu tu...sab0 jer larhh....
dan....this is the finished thingsa i made for him ....


naseb bek cantek edit-tan ku ini..hahaha....x ley lebiyh2....huk3....gini suda...asalkan ad....dye asyik bebel ckp,
"kalau x ikhls x yh la buat dik..."
but he doesn't notice that i already made it for him...uuaarrgghhhh...
hahaha..doesn't matter larhh coz i'm happy in editing something...love it....
[tp gmbr kt ue aque x thn....spe couple spe lakk yg edit]...aduuii..
ape pon ta bleyyhh!!!


HAPPY KER SEDIH?!

emm...guys...actually aku x twu nk describe feeling aku sekrg ni..yes..once aku terbace post kat blog
click here* kiemiey yasuko,
aku t'ingt tntang hal g aku pon hampir same brlaku cm dye..but....the accident was different..hurm...mcm nieyh..
siang tadi aku happy giler coz dia msg aku..but..dia guna fon kawan dia..aku x kesh laa..tapi dia kate kedit ue da nk abez da so dia minx tolong aku belikan hot ticket untuk dia..but..aku da ckap yang aku tak keluar rumah..kalau kredit biase tu adalah nak share topp...tp..dye kate x pe la....x kesah...so...aku pon x toppknlah coz dye kate x  pyh toppkn klu topp biase...so...aku pon snyp lahh....
tibe2 mlm td da nk dkt kol 10 lbiyh cm tu,dia msg cm nieyh..
"fhmy,x pe la..xya topapkn..owg da na plg fon nyh..thanx.t ad mse msg eh..soe sushkn"
aku tekezot giler kowt coz aku x expect pon yg dye na topp....aku sedih sgt coz stop cm ue jer..skrg dye da x de fon...klu aku twu,aku toppkn dia coz AKU TERSGT RINDUKN DIA.....huhh...
the one which make me happy coz there is someone new in my life now..aku x twu la nk ckp dia nyh abek or not..but...pada aku dia niyh tersgt baek...so...aku cube la untuk terime dia....hopefully akn kekal smpai bile2...eh2...not couple laa....mrepek sudahh...adik jer nieyh..hahhaha...
cyg kw la adik..hehehe...

but..now..what feeling that suppose to be in my heart  ??...huhh...

LIST OF BELOVED HOMEWORK!!

homework oh homework!!

1.CHEMISTRY
neutralisation report and modul pg.58 - 81 (memg x bnykk kn..thnx fifi)
2.BIOLOGY
focus practice chapter 6 and 7 text book
3.ADDITIONAL MATHEMATICS
completing modules chapter 10
4.PHYSICS
tutorial chpter 3.5/archimede's principles
5.ENGLISH
essay about blablabla...
6.MATHEMATICS
Tower modules chapter 1,2,3 and quest.1,2,3 each chapter (cyg cg.erna lbiyh)
...
nyh je kot homework aku yang sikit..so...full ur time with homework oke...hahahaha..sentap ;(

AKU SEDIH..

cuti ni cam sunyi larhh..hurm..sebb org yang selalu teman aku waktu cuti dia xde..mksod aku bukan dia da x wujud kat dunia niyh tp fon dia yg xde..so..sushla na msg..rase sunyi sgt..klu x aku msti tgh msg dengan dia..agk2 dia tengh bwt ape ek skrg niyh...hurm..
nk buat homewerk pon aku xde mood but...
kne la bwt jugk kn....omwek nyh pon buat aku sedih..bnyk nak mampos!!...
tension la siot...sabo jer larh..
tp..nk wt cm ne ekk...owg kate klu nk sukses,kene bnyk berkorban...tol kn ??..so..kne lah aku berkorban demi meng-SUKSES kn diri ku ini...
erm...cuti niyh aku rase cam ada something yang aku x buat...hati aku cm x tenang larh...ape ek ???
mungkin sebb aku rindukn dia sngt kot...
x pe laa...sabar jer...
esok na hang out gi t0wn ..so...mgkin kurg la sikit gelisah hati aku nyh....hurm...waiting for tomorrow....
hopefully tomorrow will be better then today....

Saturday, July 30, 2011

ITS A LONG TIME...

lame nyer x update blog nieyh...akhirnye dpt jugk aku updates...and..for information,school holidays in 5 days for Ramadhan Eve...yaaahhhoo00ooo !!...but...homewOrk pon untuk lime ary la gakk ann...adduuuiii...tp..da na exam..s0..memg ptot pon cikhu bagi omwek yang sebegitu bnyk....hee~
thnx cikgu...love u lots !!......
and..
for this first updates ,juz short right ?!..hahaha...t updates lg larhh...pnt nieyh ~