BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

\(0_0')/ * kAmsAhAmnIdA * \("^_^)/

FahmyIkmal
Johor Bahru, Johor, Malaysia
View my complete profile
Kirby

Sunday, July 31, 2011

AKU SEDIH..

cuti ni cam sunyi larhh..hurm..sebb org yang selalu teman aku waktu cuti dia xde..mksod aku bukan dia da x wujud kat dunia niyh tp fon dia yg xde..so..sushla na msg..rase sunyi sgt..klu x aku msti tgh msg dengan dia..agk2 dia tengh bwt ape ek skrg niyh...hurm..
nk buat homewerk pon aku xde mood but...
kne la bwt jugk kn....omwek nyh pon buat aku sedih..bnyk nak mampos!!...
tension la siot...sabo jer larh..
tp..nk wt cm ne ekk...owg kate klu nk sukses,kene bnyk berkorban...tol kn ??..so..kne lah aku berkorban demi meng-SUKSES kn diri ku ini...
erm...cuti niyh aku rase cam ada something yang aku x buat...hati aku cm x tenang larh...ape ek ???
mungkin sebb aku rindukn dia sngt kot...
x pe laa...sabar jer...
esok na hang out gi t0wn ..so...mgkin kurg la sikit gelisah hati aku nyh....hurm...waiting for tomorrow....
hopefully tomorrow will be better then today....

0 comments: