BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

\(0_0')/ * kAmsAhAmnIdA * \("^_^)/

FahmyIkmal
Johor Bahru, Johor, Malaysia
View my complete profile
Kirby

Sunday, July 31, 2011

HAPPY KER SEDIH?!

emm...guys...actually aku x twu nk describe feeling aku sekrg ni..yes..once aku terbace post kat blog
click here* kiemiey yasuko,
aku t'ingt tntang hal g aku pon hampir same brlaku cm dye..but....the accident was different..hurm...mcm nieyh..
siang tadi aku happy giler coz dia msg aku..but..dia guna fon kawan dia..aku x kesh laa..tapi dia kate kedit ue da nk abez da so dia minx tolong aku belikan hot ticket untuk dia..but..aku da ckap yang aku tak keluar rumah..kalau kredit biase tu adalah nak share topp...tp..dye kate x pe la....x kesah...so...aku pon x toppknlah coz dye kate x  pyh toppkn klu topp biase...so...aku pon snyp lahh....
tibe2 mlm td da nk dkt kol 10 lbiyh cm tu,dia msg cm nieyh..
"fhmy,x pe la..xya topapkn..owg da na plg fon nyh..thanx.t ad mse msg eh..soe sushkn"
aku tekezot giler kowt coz aku x expect pon yg dye na topp....aku sedih sgt coz stop cm ue jer..skrg dye da x de fon...klu aku twu,aku toppkn dia coz AKU TERSGT RINDUKN DIA.....huhh...
the one which make me happy coz there is someone new in my life now..aku x twu la nk ckp dia nyh abek or not..but...pada aku dia niyh tersgt baek...so...aku cube la untuk terime dia....hopefully akn kekal smpai bile2...eh2...not couple laa....mrepek sudahh...adik jer nieyh..hahhaha...
cyg kw la adik..hehehe...

but..now..what feeling that suppose to be in my heart  ??...huhh...

0 comments: