BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

\(0_0')/ * kAmsAhAmnIdA * \("^_^)/

FahmyIkmal
Johor Bahru, Johor, Malaysia
View my complete profile
Kirby

Sunday, March 18, 2012

HOSTEL ;)

hee~!
assalamualaikum semue !
ok then...the time now is 12.17 in the midnight and i'm still awake as i want to update belogg saye ini !!
yer lah kan...maybe ni last update Fahmy untuk this month ...right after this my life will be continue at the 
HOSTEL !!
hee..yeah hostel....

ok..this post officially wanna tell u guys about my hostel .. 



ok then...erm...my hostel called as ASPURA as i'm a gent so...ASPURA will mean as ASRAMA PUTERA..
erm...ok not much..right now i have 15 dormmate including 
ME !..actually a new dormmate...
huhh...
the rules made me sick upon the hostel right now...
for this year, i have been change about three times only for the dorm....
aarrgghh..
memang menyirap....sampaikan kali yang ketiga Fahmy terpaksa mengorbankan loker yang telah fahmy hias hanya dikeranakan arahan yang entah ape2..
"PELAJAR TIDAK DIBENARKAN MENGGERAKKAN LOKER" 
what the F word lah kan !! 
tapi...actually..
Fahmy tak kisah sangat lah kot sebab Fahmy SUKE dengan dormmate yang baru !!!!!!!!!
suke sangadd sangadd sangaddd...
huihuihui...
and right after words..
Fahmy nak buat ceri lawa2 for the last year for me as a student and a lodger at the hostel !
hee~!
and...tomorrow..
oh not...today sebab dah lebih pukul 12 kan...
Fahmy dah nak balik hostel Fahmy dah ...sob..sobb..sobbb....
tapi nak buat macam mana kan..hendaklah berkorban demi memperoleh kejayaan !
ceewaahhh ayatt !!
huhuu~!
yerrr...Fahmy dah nak balik hostel and will continue my journey as a STUDENT !!!
macam2 yang Fahmy akan lalui naik holiday ni...examinations....competitions....classess...
and so on and so forth..
so...readers...as usual..doakan Fahmy and kawan2 yang lain berjaya dengan cemerlang nya ea dalam melalui kehidupan as a STUDENT for the last moment in this year...
actually to be a STUDENT is the most wonderful moment in our life...so..never hates urself when u a STUDENT !
erm...
pray for me guys as insya'Allah my fellows friends and i will get a wonderful results in each examinations that we take and the most important is SPM !!
amin ya rabbal alamin~
ok then..
thanks for the reading fellors..
wassalamualaikum~!


0 comments: