BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

\(0_0')/ * kAmsAhAmnIdA * \("^_^)/

FahmyIkmal
Johor Bahru, Johor, Malaysia
View my complete profile
Kirby

Monday, January 2, 2012

SAD =.='

assalamualaikum..
erm....cuti pon dah nak berakhir...sekolah da nak mula...masa memang berlalu dgn pantas kan..kadang2 kita sendiri yang alpa....after this,just homeworks,books,pencils and school stuff in front me...
furthermore,i will sit for an exam this year and it will be a hard year for me isn't it ?
esok Fahmy dah nak balek hostel....
mcam2 perasaan yg bercampur baur dalam hati nieyh !

Fahmy SEDIH sebab:
  • lepas ni da tak boleh tidur lambat lagi macam selalu dekat rumah ni 
  • lepas ni da tak boleh berBLOGging,berFACEBOOKing,berTWITTERing....
  • lepas ni da tak boleh nak sembang2 dgn kawan2 : Eyka n Dilla
  • lepas ni da tak boleh nak berSMS,berCHATing,berMMS
  • lepas ni da tak boleh tgok tv
  • lepas ni da tak boleh jalan2
  • lepas ni da tak boleh duduk2 and berbual dgn FAMILY :'(


everythings just to be end ...but not forever ..just a year..
tapi...tak apalah..untuk kebaikan Fahmy jugak kan...belajar kan penting !..betul x ?study is the key for success...so...kene lah Fahmy kuat kan semangat dan terima kenytaan yang masa untuk Fahmy berjuang sudah bermula !!!!

lepas ni..Fahmy AKAN :
  • pastikan yang Fahmy dapat keputusan cemerlang dalam apa2 ujian!
  • pastikan yang Fahmy diterima oleh semua pihak!
  • pastikan yang Fahmy boleh buat yang terbaik dalam apa jua!
  • pastikan yang Fahmy kurangkan bermain!
  • pastikan yang Fahmy tumpukan sepenuh perhatian 100% pada study!
  • pastikan yang Fahmy akan gembirakan parents and all relatives !
  • pastikan yang Fahmy jugak boleh berjaya macam students laen !
  • pastikan yang Fahmy x akan buat perkara yang tak baik and bodoh lagi dlam hidup!
  • pastikan yang Fahmy akan berada setanding dgn kwn2 bijak yg lain !
  • pastikan yang Fahmy buat semua perkara DI ATAS !!!
so...
banyak sebenarnya impian yang ingin dilakukan dan harapan agar semua tu jadi!,..tapi...Fahmy insan biase dan hanya mampu berdoa dan terus berdoa kepada yang Maha Esa....
and..
the conclusion is..'
i just wanna be a good person and success in my study and my life...to be accepted by all people...thats all...
and the last one is..
HOPEFULLY ALLAH SWT WILL BLESS MY DREAMS AND HOPES WITHIN MY BEST DOING..
insya'Allah...

0 comments: