BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

\(0_0')/ * kAmsAhAmnIdA * \("^_^)/

FahmyIkmal
Johor Bahru, Johor, Malaysia
View my complete profile
Kirby

Sunday, January 1, 2012

WASSALAM 2011,ASSALAMUALAIKUM 2012^^


assalamualaikum korg ;)
alhamdulillah..akhirnya berjaya jugak melangkah ke tahun baru ...harap2 di berkati dan dirahmati olehnya...
hee~
tahun ni Fahmy nak duduk SPM...
tahun penting lah kan ...hurm...x tipu dalam dada ni penuh debaran taw!
nak cocetcocet ni..
semalam kan Fahmy tengok countdown 2012 dekat TV3.. tiba2 hati Fahmy jadi sebak....tak taw lah kenapa..then Fahmy hantar msg kat kawan2 and lastly my tears fell down to my boomy cheek..this is the first year for me celebrating new year with tears...
orang yang Fahmy sayang banyak masalah...Fahmy pon terkenang masalah and dugaan yang Fahmy lalui sepanjang 2011...tahun 2011 ni banyak sangat yang mengubah Fahmy and beri Fahmy pengajaran...2011 showed me about life totally...
Fahmy banyak buat silap ..
and now 2012 appear...
we don't know right what will happen in our future ?..
what will coming soon ??...
just Him know it...
readers!
doakan 2012 ni jadi tahun paling bermakna ea buat Fahmy and of course your life too....
eventhough it is an examination year for me and all 
1995's babies!..
pray for me and our success too ok...
insya'Allah everything will be fine and smooth... amin ya rabbal alamin~
Fahmy harap semua orang dapat terima Fahmy sebab ajal dan maut kan di tangan Tuhan..
ampunkan salah silap saye eak...
hee~
da macam hari raye pulakk....tapi...kalau nak mintak maaf kan x perlu tunggu hari raye..betol x ?!
apology with anybody can be done sweetly wherever you be ..right ?!
so...
Fahmy mintk maaf eak awak2 !!
heheheheehhe~
Fahmy nak berubah dalam 2012..doakan Fahmy eak...insya'Allah...
pray for me guys....
amin~


wassalam~

0 comments: