BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

\(0_0')/ * kAmsAhAmnIdA * \("^_^)/

FahmyIkmal
Johor Bahru, Johor, Malaysia
View my complete profile
Kirby

Friday, September 23, 2011

AKU MINTA MAAF EA!


readers!!...
ni aku nak cakap pasal post ang aku cerita pasal kawan2 aku yang pergi camping tuu...
erm....
dyeorang marah and x puas haty lhaa dengan aku sebab kan post tu...
okeokeoke...
AKU MINTA MAAF EA korunk !!!
pasal post aku tuu...aku xde niat nak sakitkan haty korunk..
but...
korunk kene pikir jugakk..selama ni kwn2 korunk tuu banyk skitkan haty kteorg tapii..
kteorg x prnh amek hty dengan korunkk...ni aku baru buat post cerita SIKIT jer pasal korg,
dah nk melenting...so....i'm apologising....
korunk lepas ni janganlah buat kteorg mcm mainan lgi sebb 
KAMI PON ADA PERASAAN MARAH+SEDIH+SAKIT HATI+BENCI....
korg ske2 hty nk kcik22 kn kteorg and ktwe2 kn kteorg....
korg buat kteorg mcm ape jer....tpi...bila ada something work have to be done,korg crik kteorg pualkk...
byukn nk ckp yg kteorg x suke bwt krja dengan korunk...
tp...
ktekn sekelas...knelah bkrjasam....kte UNITE ...ktekn 4 Baiduri...
aku rndulah ke-UNITE-tan kte dlu2.....
so...
AKU MINTAK MAAF kat korunk sebab post kat blog aku nieyh ayng cerita pasal korunk...
semue org syg kwn dye dan sme lah dengan akuu....
AKU MINTA MAAF EA korunkk banyak2 !!!
...hope korunk maafkn akuu eakk....peace !!!

0 comments: