BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

\(0_0')/ * kAmsAhAmnIdA * \("^_^)/

FahmyIkmal
Johor Bahru, Johor, Malaysia
View my complete profile
Kirby

Saturday, September 17, 2011

SAMPAI HATI KAU

HUHHhh..
guys...this is my feeling talked!..
hurm..about a person that i love most in my life...
aku x sangke kau buat aku macam ni kan....
selame ni ada aku berkire ker dengan kaw...ok fine..aku tawu salah aku sebab tinggalkan sim card kat loker...
tp..aku sanggup beli sim card baru semate2 nak keep messeging dgn kau...
tapi...
ape kaw balas...
"so....owg kene activekn no bru ni laa?"...
whats the point kw tnye aku....
ok la...aku x kesah kalau kaw x nk active kn no baru aku ni tp...jangan lah buat aku macam ni...
then kaw mintk topup dari aku...fine...aku X PERNAH BERKIRA langsung dengan kaw...
aku bagi jer...with hope that i still can messege with you...
but....
SAMPAI HATI KAW!!..
until now kaw x messege aku langsong!
yes aku x messenge kw sebab aku x nk kene label terhege2 kat kaw...
tapii kenape kaw x pernah faham aku....
asyik aku jer yang kene faham kau....
whats the point we be a friend kalau kita x saling memahami????
terpulang la pada kaw...
aku akan kuat kan diri aku lepas ni untuk tidak tegor kaw samapai kau tegor aku...
bukan niat aku untuk putus kawan dengan kaw but aku nk sedar kan kau yang ..
AKU SAYANGKAN KAW sebenarnya !!!
ape salah aku pada kaw....
disebabkan aku tegor kw buat bende bodoh so kaw teros na benci aku ?!!....
we're friend and i had to tell you if you done something WRONG ....
ape silap aku pada kaw???
suke hati kaw laa ape kaw nak fikir pasala aku tapi aku nak kau tahu yang aku sayang kaw sebenarnya dan aku x nak hilang kaw dari hidup aku.....

0 comments: