BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

\(0_0')/ * kAmsAhAmnIdA * \("^_^)/

FahmyIkmal
Johor Bahru, Johor, Malaysia
View my complete profile
Kirby

Sunday, September 4, 2011

EVERYTHING IN AIDILFITRI

hola!!...
erm..x tahu la kan...raya tahun ni macam x sama seperti tahun biase2 sebelom ni..aku pon x tahu kenape...
macam2 yg bermaen dalam fikiran aku nie....
hurm..so.....along this aidilfitri's break...just now i can updates this blog...why?
because i'm just wanna save my limited time in telling u all about everything that happen in my Aidilfitri this year...
hahahaha....
<1st Syawal 1432H>
as usual la kan....kelewatanku bangon pgi pd rye kali ini mnyebabkan aku tergesa2 untuk menunaikan soalat sunat aidilfitri bersama keluarga ku hingga SONGKOK ku tertinggal...aiyarkk!!


abez solat jer minta maaf dgn the whole family members...
but...
tahun ni 1 Syawal aku tersangat la hiba kerana KIKI hamster kesayanganku telah menyambut seruan Ilahi...

kubur KIKI baru nk di gali oleh mama....


jenazah KIKI dimasukkan ke dalam liang lahad..sob..sob..sob... ='(


kubur KIKI ditimbus dan KIKI hilang dari pandanganku.....Tuhan saje yang tahu hatiku tika itu..


kubur KIKI diratakan ....segala kenangan bersamanya denganku menjadi pengubat dukaku..


AL-FATIHAH...

<2nd Syawal 1432H>
aku dikejutkan pada pukul 6.00 pagi oleh mama kerana ingin berangkat ke Singapura...dan tika ini duit rayaku telah menjangkau rm219.00..hehehe....alhamdulillah...


abg seeboookkkk ^^

sampai Kastam Johor pukul 10.00 pagi...naik kereta saudara yang tiada AUTOPASS CARD dan akhirnya aku menjejakkan kaki di rumah nenedk sedaraku tepat pada pukul 2.57 pm... ibu dan abang menggelakkan ku terbahak2...mcm bgoss!!!..."tu la kw..nk sgd naek ALPHARD ..pdn muke kw...lmbt!!"..hahh..whatever!!......
naseb baek mendapat pulangan yang lumayan...huahuahuahua...thnx sedara !!
bLek mLm la..ape lagi........penad dan akhirnye tydow..!!

<3rd Syawal 1432H>
keasakkan sanak saudara membuatkan rancangan keluargaku ingin pulang ke Melaka tertangguh....sabo jer laaa!!!

<4rd Syawal 1432H>
bangun punye la awal....tngok2,btolak pukol 11.30 pgi...puiihh....wat aku mengantuk jer....first venue:Felda Maokil,Segamat....
sampy2 jer naseb bek sempat sembahyang jumaat..hehehehe....makan ikan LAMPAM MASAK LEMAK CILI API....huhhhhh....berasapppp telingerr...!!



2nd venue:Felda Tenang,Labis,Segamat.....
abang atok sakit tenat sanagd...suasana berubah suram dan duka.....

3rd venue:Pekan Air Panas,Segamat...
pergi kubur arwah moyang lelaki aku belah atuk.....
and then dpt brye at umah adek atuk...masshhukkkk ^^




ekot kepala pakcikk,teros enjot naek Melaka.....fuhhhhh...mantapp!!!!
aku tertido dan teros tertido dan aku tersadar dari tiduranku pada pukul 8.03 malam...dan aku tersangkut dalam kesesakkan lalu lintas di TANGKAK!!...
sampai Melaka tepat pukol 9.30 malam and teros pergi Grand Continental Hotel untuk ambil bilik yang telah ditempah...hehehehehehehe...
lepas letak brang out balek pergi mencekik di Melaka Sentral...wuuaa....mnyak mkan whooa...
after that lepak2 nan family di Jonkerwalk,Melaka,,,

da penad sangad balek hotel tido!!!

<5th Syawal 1432H>
bangun pagi jer nenek ajak pergi breakfast....then pegi Mahkota parade carik brg nenek and pegi kopakkn duet raye kat Samudera...wuaaaaa!!...mahal gile baju...menyampah!!...
after that teros balek.......

raye yang sangat happening actually but i feel nothing...i don now why... huhh.. =(

hopefully there will be something that can show me the truth.....
anyway...duet rayeee bnyAKKK whoooOOo....hahahahahahahahahahah...mmaashhuukk ^^




0 comments: