BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

\(0_0')/ * kAmsAhAmnIdA * \("^_^)/

FahmyIkmal
Johor Bahru, Johor, Malaysia
View my complete profile
Kirby

Thursday, June 16, 2011

IN LOVELY SKEWL RIGHT NOW!

saranghae!
readers...now i'm updating this blog in media room in ma skewl actually..hahaha...xde kerja buatlah kerja ni..semua kerja yang cikgu suruh da siap da..hihihi~
actually i wanna tell u about yesterday.my marching band group went to Pasir Gudang for Marching Band competition.happening siot!!!!!!....best giler larh bagi aku walaupon penatnya separoh mampos!..hahahahaha....sebenarnya,band aku hampir tak jadi involve dalam pertandingan ni ..tapi disebabkan aku nak sangat masuk,aku sanggup berjuang dan berperang mulut dengan PK HEM sekolah aku untuk membenarkan band aku ni masuk pertandingan nieyh.dan akhir nya aku berjaya!!!...huhu~
ea larh..da penat2 berlatih x kan x nak masuk pulakkan ?!...
penat2 jer berlatih sampir pagi2 buta....(2.00am y0ww!!)...walaupun just dapat tempat ke 4,aku tetap puascoz aku dapat tengok sekolah aku sendiri bersungguh2 buat bnde ni and dpt tngok sekolah2 laen jugk....hehehehehe....and semakin aku tengok aku rasa tercabar.so..aku da plan tahun depan aku akan buat yang terbaik untuk band ni menang dalam pertandingan ni lagi tahun depan.....cayy00ookk SAKTI Band!!

0 comments: