BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

\(0_0')/ * kAmsAhAmnIdA * \("^_^)/

FahmyIkmal
Johor Bahru, Johor, Malaysia
View my complete profile
Kirby

Wednesday, June 1, 2011

SEDIH NYA ..

readers...
aku sedih larh..mcm2 yg terjadi due tige hari ni..aku x tawu kenape semua hal ni boleh jadi....huhh...
1st..
last post about my lovely friend...sampai sekrg masih xde pape lagi...kenape lah jadi sampai cam ni sekali....ni semua pasal abg aku yg memang x boleh ditandingi KES*ALAN nye ue....aku akan ingat sampai bile2 ape yang dia da buat pada aku....sumpah !!!.....
for abg : kaw jgn ingat yang kau tu bagus sgt..kalau kau da ada kereta,rumah sendiri..job that can manage ur life...YES !!..u can arrange my life..with whom i wanna be friend and u can decide my life..tapi..kalau kau sendri hidup macam xde arah tuju..xde pelajaran...go to hell dude !!...jgn nak campur hidop aku..aku lagi rela hidop dengan kwn2 aku dri hidop dengan manusia yg xde hati perut and akal fikiran mcm kaw....
2nd..
yes..knowing this person just like completeing my lonely life..ea lah...xde adik la kate kan..abg??..jgn harap lah....yes...he make me smile always....always care about this person coz he cares about me....that show a relationship between abg and adik...but...lately..budk ni cam da .....tah laa...mls nk ckp pon ada..but....dye ni x cm dk2 kecik kat luar sane..he is a special boy i ever mad coz he's clever...i admit it...tp..biarlah dia dgn hidop die..and cukupla ape yg aku da ajr and didik dye...

4 u adik  : suke hati lah nk ckp ape..juz waiting 4 u to talk to me.....pent lah aku jer yg nk mngur..nanti ckp aku ni menyibuk atau nanti adik rimas..but...aku syg kw...x nk hilg kw oke!.....
pen-off.

0 comments: