BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

\(0_0')/ * kAmsAhAmnIdA * \("^_^)/

FahmyIkmal
Johor Bahru, Johor, Malaysia
View my complete profile
Kirby

Saturday, June 4, 2011

KAN BETUL TAK JADI !..

readers..
ingt x aku ada cakap yang aku nak menjejakkan kaki ke library bersama rakanku zulkhidir dan fadhli suhaini?....aku dah agak da pada mula nya yang plan ni x akakn menjadi...
semalam petang tepat pada pukul 5.45pm,aku menghubungi rakanku itu dengna menggunakan Samsung Omnia 2 milikku ini..dekat skrin phoneku itu..
"calling...Zul khidir..."
lepas tu ada seorang wanita yang angkat.."hello.."
"hello,boleh saye cakap dengan khidir?"..balasku...hehe...lepas tu khidir pon cakap.."fahmi,aku nak bagitahu ni.esok aku x boleh pergi lah library.mak aku x kasi.sori eh.."....aku pon balas"..em ye ker?...fadhli da turun da ni ingatkan nak join sekali..em..x pe lah kalau macam tu..bye.."..----------------------
talian pon diputuskan..
malam nye pulak aku siapkan biology dengan fadhli sambil berbincang mencari orang sebagai pengganti khidir..fadhli punye cadangan.."AAINAA!!"..
kiteorg pon telefon la aina and try ajak dye..sekali lagi jawapan yang menghampakan..
"bapak aku cakap esok library tutuplah.."...
akhirnya,x ke library juga lah kami ni dan jawabnya,belajar kat rumahlah.....





sepertinya di rumah kami x boleh menumpukan perhatian dan akhirnya....
ke lembah FACEBOOK dan BLOG..

 = ='

0 comments: