BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

\(0_0')/ * kAmsAhAmnIdA * \("^_^)/

FahmyIkmal
Johor Bahru, Johor, Malaysia
View my complete profile
Kirby

Wednesday, June 1, 2011

KENAPA SEMUA NI MESTI BERLAKU?


readers!!..just wanna tell u bout a sad incident happen to me during at hostel and it continue at my damn home!!!...my lovely friend (name dirahsiakn) bg aku handphone dyer..budk f2 tu cakap,"abg ----- suruh bace sms kat inbox semue "..aku pon da pelik da..then..aku bace lah..maybe dia nk pesan pape ke kat aku sebb aku x bwk handphone [actually hilg =( ]...aku terkejot gile bile bace semua sms dlm handphone dye tu..semue dari abg aku (abg paling s*al penah aku jumpe)..dye serang kwn aku tu..huhh..aku memg x sangke semue tu berlaku...mlm tu aku habeskan kredit sim and air mate aku dengan menelefon mak aku yg same2 bersengkongkol dengan abg aku tu (abg paling s*al penah aku jumpe)....semue damn aku !!...lastly,aku decide teros putus dgn abg aku..yes !!..putus !!....dye bukan abg aku bermule dri mlm tu and sampai sekrg pon aku x tegor dengan dia kat rumah ni...dengan mak aku pon bual2 NO!!..tegor2 pon gitu2 jer..aku da mls nk layan manusia dalam rumah ni accept my atok !!...aku sayang atok aku sahaja !!...disebbkn abg aku tu,(abg paling s*al penah aku jumpe)....aku da x betegor dengan kawan aku tu..uuurrgghhh...x betegor dengan kawan aku tu adalah perkara yang paling menyedihkan dalam hidop aku sebb dia adalah kawan aku yang paling aku sayang dalam dunia ni.then,lepas due hari,aku da mula betegor sikit2...aku harap bende ni da reda and kawan aku tu da boleh terima aku semula..alhamdulillah....semuanya da ok sampai semalam pagi (31st of May),aku dapat sms dari kawan aku tu .."oklah..sy phm..sy x kcu fmily mkck ag..sy mnx maaf..thanx..huh."..aku terus bangun dari katil and terus serang mak and abg aku.(abg paling s*al penah aku jumpe).....like always,mereke bersengkongkol...and..sampai sekrg,aq da x sms or telefon or bertegor dgn kwn aku tu.......

p/s utk kwn aku :aku always sayangkan kaw sampai bile2 and aku x nak persahabatan kite putus..gi mampos lah abg aku tu....maafkan aku atas segalenye..huhh....=(

0 comments: