BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

\(0_0')/ * kAmsAhAmnIdA * \("^_^)/

FahmyIkmal
Johor Bahru, Johor, Malaysia
View my complete profile
Kirby

Friday, December 30, 2011

MEREKA (^^,)

assalamualaikum guys :)
erm..
actually..i take this post as an exclusive post for me ...
why ?
because its about THEM that always make me lough and feel happy when i'm sad...



yes...four of them upthere...
^EYKAMMARITUZDILLAZUL^
actually....they are my skype gang which always make me lough either in the chat or during call...
aku x nafikan yang lepak dengan dyeorg memang OSEM !!
(bak kata EYKA )
ahahahahaha....
all are about them :

EYKA : SERATASian from SELAMA, Perak 
eyka memang OSEM lah kan !...eventhough aku baru jer kenal dgn dia ..dia memang bez giler!!....suare dia "comel " !!..hahahahaha..sori eyka !!!
kalau x silap dia ni pendek !..hehehe...pendek macam mana sekalipon, kalau peramah and happy go lucky, siapa yang x senang kn kawan dgn dia ?!
hee~
tapi... dia kene balik SERATAS 2hb ni..sedih nye..dah macam2 nak bbual buat kali terakhir mlm sebelum balek sekolah...
tapi..
nak buat macam mane kan ....
its okay !
to eyka---> jgn lupe hantar flyers ok !!!..syg kaw giler !!..hahahaha..OSEM ^^

AMMAR & ZUL : SAKTIans from KOTA TINGGI & SIMPANG RENGGAM, Johor
hahaha...both of them are my schoolmate actually....
they are amazing for me !!
dyeorg memang suka timbulkn pelbagai agenda yang tah ape2,kontroversi,benda2 merepek yang x lah merepek sangat....
but...whatever they done, they still my friend everlasting !
suka luangkan masa dengan mereka sebab...
nanti mesti ada jer benda yang nak dibualkan ...konfem lah kan x bosan dengan dyeorg nie !!!!
syg korg !..jumpe kat sekolah nanti ok...kat DM dgn
 KAK SALMAH !!...
hahahahahahahahahahahahaha^^

DILLA : SEMESTIan from SG SIPUT, Perak
dilla !!..
the first woman who invite me in to this group !
thanks Dilla....
dia ni baek ...kalau bercakap pon sedappp jer dgr .. HAHAHAHAHA !!
kan Dilla !!
erm...suka giler bbual dgn dia sebab ...
dia ni macam x tahu pape !!..( bukan BODOH eyh !!)
mksodnya...dia ni suka duduk rumah so benda2 kat luar tu dia kurang tahu sikit...
so...
sukalah bagitahu dia benda baru...and..totally i've learn many new things also from her....
hehehehehehehehe....dia ni jenis orang yang x kesah ...happy..open thinking...macam Eyka jugak !
that is the most important part for me to be friends with them ...
bukan memilih ok !
tapi....
its about kesedaran....setiap pergaulan kan ada batasnya !
heheheh..betul x Dilla !
erm.....

to Dilla----->nanty jgn lupa taw hantar flyers kat aq....hehehehe...konfem punye aku send dekat kaw ..fly to SEMESTI !!...cewahhh!!

dyeorg memang happening ...
aku suka lepak dgn dyeorg dekat skype to walaupon sampai pukol 6.00 pagi !
doesn't matter sebab kiteorg bukan buat benda x berfaedah pon kan !...ececehh..
hee~
to Dilla and Eyka,
kalau nak hantar flyers, nama penuh aku 
Muhammad Fahmi Ikmal b. Rusli
taw!
eee..x malu lah aku nie...hehehehehehe~
x kesah...t inbox name penuh korang ok !
and...
there are them ...
the friend that make me lough always...
sumpah x tipu aku akan gelak dan rasa tenang and happy bila dgn dyeorg....
rupa tidak menunjukkan segalanya asalkan keikhlasan kan !!
hee~
love u guys^^

wassalam~

0 comments: