BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

\(0_0')/ * kAmsAhAmnIdA * \("^_^)/

FahmyIkmal
Johor Bahru, Johor, Malaysia
View my complete profile
Kirby

Sunday, December 4, 2011

HOMEWORK OHH HOMEWORK?!

hello.....hey readers.. :D
eh... lagi sekali.. assalamualaikum....
hurm..its been a long time for me to not updating my blog...haha...xde lah lama sangat sebenarnya ....tapi..for me ...terasa lah jugak kn....
erm....so...now we all in December already...and...lack of it ,we will seat for school again....
yeah...and ohh !!...next year will be the most imprtant year for me as i will sit for an examination that will decide my future... and it is SPM !!...
and..just forget about it for a moment...erm....HOMEWORK ?!..
so...tahun depan kan aku akan menghadapi SPM ,so confirm lah kan yang aku ni ada homework and..for sure, u all pon mesti ada homework kn?!...
hahaha...and now, aku mula risau when December have arrive..aku baru sentuh homework aku tu ciput jer...tak ada lah banyak sangat tapi, kalau da x buat tuu, makin lama nanti terus tak buat and at last,
 0 for school next year...AAARRRGGHHHH !!
takutnya..
so....aku pasang niat, insya'Allah lah....
tomorrow will start a usual day..i mean that my parents will out for work, i saty at home ALONE as my brother will sleep for a whole day and wake up when he wanna go out for work too..
and..thats the POINT !!
when everybody doesn't bother me at all,i can do my own work...and..that work is totally my HOMEWORK  lahh kan !!!...
and...sambil2 buat homework tu aku akn study lah jugak kan??...huhu... 2 in 1 !!
so readers,doaknlah niat aku ni dimakbulkan oleh Dia ea... aku doakan siapa2 yang doakan aku tu akan berjaya didunia dan di akhirat.. amin ya rabbal alamin...
so...for sure,tomorrow will start a HOMEWORK DAY for me ...
huhuhuhuhu~
i love homework actually so it makes me feel x sabar2... hee~
so...out for now...coz i wanna check my lovely cutty bunny chewwy HOMEWORK !!


just click the like button if u love this post ok ..peace yaw~
wassalam..

0 comments: