BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

\(0_0')/ * kAmsAhAmnIdA * \("^_^)/

FahmyIkmal
Johor Bahru, Johor, Malaysia
View my complete profile
Kirby

Monday, November 28, 2011

BOOKS ??!

hey readers :)
hee~...eh lupe lahh.. assalamualaikum...
ok...actually lama aku fikir nak buat ke tak post ni tapi akhirnya aku buat lah...hahahha...
book?!...anything about book that u know ?!!..
totally yes lha kan ...


hahahha...but not EVERYONE love book as i am right ?!...
each person have their own interest ...either games stuff,collecting bags or something or even sleeping..
hahaha...
yes..i am one of many books lover..haha..why ?!...because i love to read..
yes... just for u to know..i can even read one novel in a day...i admit it ... bukan nak berlagak or menunjuk ..just memberitahu..hee~
actually...
tadi aku pergi MPH dekat CITY SQUARE with my parents... MPH is one of my favourite book store ever because erkk... i have no idea..tapi..aku rasa macam tenang sangat bila pilih novel or books or comic or magazine kat sana...
so...ayah aku cakap, "hah...pergi lah pilih sana buku ape yang adik nakk ... " (da 16 tahun tapi still family call me adeq...HAHAHAHA! )
so...dengan mendengar arahan yang diberikan..aku pon PILIH lah BUKU-BUKU yang aku nak....
ok...aku kalau kat kedai buku memang berjanggut lah....aku memang suke duduk lama2 kat kedai buku..kalau nak tahu lah kan ....so....at the end, aku pon pilih 3 novel, 2 japanease comics and 2 magazines...
then ayah aku cakap.."BANYAK NYA ADIKK!!"....macam tekejot pon ada aku tengok muka ayah aku tuu...
nak buat mcm mane...dah dia yang kasi arahan kan...aku ikot je lah..pulak aku ni HANTU buku...WUAWUAWUAWUA~~
then cashier tu da scan2, dia pon cakap..."semua sekali rm75.30 sahaje encikk..." ...
hah...mahalnya....mesti ayah aku cakap cm tu punyer....hahaha...tibe2 pulakk ayah akux cukup cash...mintak kat mama pualkk..then mama cakap "da beli handbag tadi lha abang..."
huhuhu..then lastly ayah terpaksa lah cucuk kredit kad dia....sian ayah ....but..aku puass!!!!
hahh !!...guys....
one of my novel is OMBAK RINDU!!...u read that??!!...
OMBAKK RIINDUU !!
well... aku tahu certain ada yang cakap.."da bace lah weyhh ...crite da na kuar wayang pon...."
so what ?... do i care?!... 
hahahaha!!..teruja and now i'm reading that novel...mule2 da meleleyh!!.HAHAHA!!...
so...
only that for BOOK...
aku sayang buku and buku sayangg aku...HAHA !!...
ok then...just love the books for books to love you...
AND !!
never judge a books by its cover~~..hehehe..peace yaww =,='

just click the like button if u like this post !!

0 comments: