BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

\(0_0')/ * kAmsAhAmnIdA * \("^_^)/

FahmyIkmal
Johor Bahru, Johor, Malaysia
View my complete profile
Kirby

Friday, November 25, 2011

X SABAR NYEEWWWWW :)

hey readers !!
haha... eh lupe.. assalamualaikum (^^,)
hee~ actually today is the most happy day for me...
 (x lah happy sgt sbnrnye tp bole lhaa..)
morning just now, i'm awake from my sleep awhile when my phone rang..
when i looked at the screen, "fareedCHIPMUNK95" called me..
then dengan mamai nyer aku cube angkat....
"fahmi !.. (thats my name) aku dah beli tiket bas.. pukul 8.15 taw"
hahhh ??!!....
tiket daa beli...da x pasal2 aku t'senyum sorg2 atas katil..da macam org gile pulakk bile piker balik.... HAHAHA !!...
"ok fareed....bole2... nice!..thnx der"
tu la yang aku balas...
aku pon sambung lhaa tidur balik dengan lenanya....
HAHAHA !..
so.... actually i wanna tell u guys that..
on 30th of November 2011 soon, insya'allah dengan izin-Nya aku ngn kwn2 aku akan berangkat ke BATU PAHAT !!...
ccewwahh ayat!!..HAHAHAHA !!...yes...thats right !..



kteorang plan nak pegi situ lahh.. atas tuu !!... harap2 lah jadik...amin ya rabbal alamin~
so...
ada sape2 nak kirim ape2 tak ?!!.. hahahahaha.... kiddin'
so..tiket da beli..baju da ready...diri?!..of course lah da x sabar2..hee~
so...just waiting,waiting and waiting....
aku tengok da mcm aku sorg je yg lbiyh2 aw..HAHA !!...
x kesah sebab memang aku lebih..x sabar siot !!..

peace :D

law suke post nyh like2 lah kt bwh tu.. 
eh3!..hah..nk bgithu something...setelah berbulan2 aku belajar cara utk meletakkn button LIKE facebook kt bwh tuu,bru sekrg aku dapat buat !!..haha~ mcm cool gilerr!!....so..like2 lah lepas ni hehhh !!...


0 comments: