BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

\(0_0')/ * kAmsAhAmnIdA * \("^_^)/

FahmyIkmal
Johor Bahru, Johor, Malaysia
View my complete profile
Kirby

Tuesday, November 15, 2011

DA NAK ABES DA!!

assalamualaikum....
hai readers....
huhuhu...lame nyer tak update blog ni..hahahah...actually baru habis final examination..alhamdulillah...semuanya lancar tapi ketusannya x tahu lah lancar ke tak....huhuhuhu...
harap-haraplah keputusannya memberangsangkan...amin~
actually,this is the last school week for me and all my fellow friends here...
yeah..its cool....another three days we will go back to our home....
dah nak habis da persekolahan tahun nie...
rase macam sekejap je tau form 4 nie...betol ape orang kate yang form 4 ni x lama and x boleh bersuka ria sangat....memang jujor la tahun form 4 ni sikit tough buat aku....
tahun depan dah nak SPM pulakk...takkkuuutttnnnyyeerrr !!...
hopefully aku dapat tempuh dengan tenang and lastly dapat keputusan yang cemerlang...
insya'allah...amin ya rabbal alamin~
so....now...
sekolah da nk habes and holiday da nk datang...
yyaahhhhhoooouuuu !!!
u know what... this year, Malaysia goverment would like to give RM100 to all students in Malaysia...
and of course lah that will be a good news for us expecially...
nk buat ape ek dengan duit tu????
HAH!!!!!!
30th November 2011 nanty insya'allah i will spend my time with my friends
at BPmall!!!
x sabar siot...lame giler dah x hang out ngn kawan2.......hopefully Allah SWT will fully our hope...
nak sgt jalan2 ngn kwan2....
so...
just this for now.....
insya'allah nanti da balek rumah aku update lagi...
and its totally bosan here and of course da berpuluh2 novel aku khatam kan...
and actually i'm one of the novel's fan...and also japanease comic....
love it damn muchh !!..
so...holloooo peoples...
take care...
assalamualaikum.....

0 comments: