BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

\(0_0')/ * kAmsAhAmnIdA * \("^_^)/

FahmyIkmal
Johor Bahru, Johor, Malaysia
View my complete profile
Kirby

Friday, November 4, 2011

SEMUANYA DAH BERAKHIR..

readers....
actually....this post is special recomendded to my best friend actually.....
erm....yes..based on the tittle....SEMUANYA DAH BERAKHIR....
erm....its true....
anyway...for you which i though would be my BFF FOREVER AND EVER,
thnx 4 everything that we had shared....
I appreciate lots for all that we have done together...
halalkan ape yg kau da bagi pada aku...
erm..sorry sebab aku x dapat jadi kawan atau orang yang terbaik dalam hidup kaw....
and aku memang x layak pon kan ??...
i deserved to....
aku tawu yang selame ni pon ada orang yang x suke aku rapat dengan kaw...
so...aku rase baek aku undur diri sebelum ape2 yg lagi terok berlaku....
cukup lah segala rintangan yang aku harungi dengan kau....
aku cuba pertahankan persahabatan kita tapi maybe sebab aku x layak untuk diri kau...
aku sedar....
maafkan segala kesilapan aku pada kaw....maafkan aku banyak ganggu hidup kaw....
harap kaw x lupe segala yang kite lakukn brsama..shared together...
sorry untuk semua ni....
lupakan je lah aku kalau kaw rase tu jalan yg trbaek untuk kite.....
wassalam.....

0 comments: