BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

\(0_0')/ * kAmsAhAmnIdA * \("^_^)/

FahmyIkmal
Johor Bahru, Johor, Malaysia
View my complete profile
Kirby

Saturday, November 19, 2011

NEW IN MY LIFE

so macam HAI !!
hey there...so...this is my first post for this holiday...
yes....baru semalam aku sampai...cceewwaahh...macam duduk overseas pulakk.....hahaha...but...yes...semalam baru aku start cuti...and hopefully this holiday will brings me 1001 miracle..haha!!..
ok enough !!....
actually this post is about something NEW IN MY LIFE....
actually it's not a stuff but a person....
yes..a person....
as long as i know this person,aku ingat kan yang status ADEK tu just "apa lah sangat knn ..."...
but...sepanjang aku bersama ADEK aku ni,i felt something NEW....
my ADEK give me a new breath actually....
yes..i admit it!..
i learn something new from this budakk...tapi aku x tahulah ape feeling dia terhadap aku.....and as a human being,perasaan sayang tu mesti ada kan?!.....
aku sayang ADEK aku sangat.....aku xde laen ADEK selain dia dalam hidup aku....
dan sekrg ni aku da x bersama dengan dia dan that makes me feel totally sad...
macam2 yang aku hadapi when i've start hve a relationship with this ADEK....
but....i must be strong as him....
aku pun tak tahu apa yang special sangat pada ADEK aku but....
this person is totally awesome for me......
thats why i love ADEK damn much.......
and to ADEK:
you are the only one ADEK in my life......aku tak akan cari lain coz u are the first and the last one for me....
always pray to Allah about you....jage diri kau baek2...don't do something stupid that will ruined your life...i just wanna you to know that i really love u ADEK......

but....
i scared right now....aku takut aku mnyemak atau mengganggu dalam hidup ADEK aku....
hurm.....berikanlah aku petunjuk Ya Allah...
tapi...ADEK look like macam tak kesah and hopefully dia will always jujur dengan aku.....
so....
for you guys,
please appreciate any person that came to your life.....
don't judge a book by its cover!!...
ok!...thats all for now....akusayangkauADEK !!!....please jangan pergi dari hidup aku....
byE!...

0 comments: